Results 1 to 3 of 3

Thread: GIFs do not play in saved slideshow

  1. #1
    IV Newbie
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    2

    Default GIFs do not play in saved slideshow

    While I am in the slideshow creator window, the GIF files play correctly. However, when I save the slideshow as an EXE, the GIFs do not play.
    I am using the latest version of Irfanviewer with the plugins installed.

  2. #2
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,435
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    That's what I would expect.

    You could try the method described in help for "Burning a slideshow to a DVD". That might work, as it's loading a text file, then loading each image from that, but I haven't tried it myself.

  3. #3
    IV Newbie
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    2

    Default

    Thanks for your reply.

    Yes, saving to a DVD does work. That is a nice feature as it exports all the files, play list and settings. Once the files are on the DVD/CD, they can be copied to another device (like a memory stick). Please consider making this a general "export" function that works with any destination, such as an external HD drive, memory stick, SD chip or even another folder on the internal HD. CD's are slow and becoming passe'.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •