Results 1 to 4 of 4

Thread: Forum registration

  1. #1
    Administrator
    Join Date
    May 2007
    Location
    Near Munich, Germany
    Posts
    895
    Version
    IrfanView 4.33
    OS
    64-bit Linux Distribution
    CPU Cores
    8

    Lightbulb Forum registration

    Hi,

    today I re-opened the user registration. When you click on the following registration url:

    https://irfanview-forum.de/register.php

    you will be asked for user credentials (I used that method to prevent spam users). Please use the following credentials (user name and password) for the registration site (please click on that image):

    Click image for larger version. 

Name:	out.png 
Views:	2896 
Size:	3.4 KB 
ID:	4324

    After that you will be proceed to the registration site, where you can choose your desired user name, mail and password for your forum account.

  2. #2
    IV Newbie
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Potsdam, GERMANY
    Posts
    2
    Version
    IrfanView 4.44
    OS
    64-bit Win 8.1 Enterprise

    Default

    Thank you Stefan.

    I just registered and got a mail to confirm my registration. When I followed the link in that mail below the next line:

    "To complete your registration, please visit this URL:" I was asked to provide a username an password.

    It seemed logical to use the name and password I just registered, but that didn't work. Since the mail didn't give me another hint I tried other passwords, which did work. Is that meant so be that way? If so, the mail should help users to come to that conclusion.

    Other than that, thank you very much for this very helpful program and support.

    Kind regards,

    Frank
    Last edited by Bhikkhu Pesala; 22.08.2017 at 01:18 PM.

  3. #3
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,073
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    You seem to have registered OK. I have removed your password from your forum post.

  4. #4
    IV Newbie awgiedawgie's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    6
    Version
    IrfanView 4.50
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    4

    Default

    When I tried to activate my account by clicking the link on my phone, it just kept asking me for a username and password, no matter how many times I entered it.

    When I used the activation link on my laptop PC, it went right through and activated on the first try, and I didn't even have to enter my credentials.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •