Results 1 to 4 of 4

Thread: 4.44 animated GIF not displayed in the automatic timed slideshow

  1. #1
    IV Newbie
    Join Date
    May 2017
    Location
    Europe
    Posts
    9
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    4

    Default 4.44 animated GIF not displayed in the automatic timed slideshow

    Beginning with 4.44 Irfan view don't display animated gif properly in the automated slideshow after x seconds. (I'm using 3s time for one picture).
    It just blink for very short time at the end of the 3s, during most of time screen is just black.
    In the manual mode (keyboard/mouse input) it works normally.
    I downgraded to 4.42 and everything works fine.

  2. #2
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,318
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    Please fill in your forum profile as the OS may be relevant.

    I was able to reproduce it in Windows 10, so I forwarded your report to Irfan Skiljan.

  3. #3
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,318
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    Please extract these test versions and copy the files to the appropriate directories. Instructions are included.
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    IV Newbie
    Join Date
    May 2017
    Location
    Europe
    Posts
    9
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    4

    Default

    I just tested 32 version, in the About version I see version 4.44, so no sign that it is some new testing version .
    But the GIF Animations works correctly with this version. Thanks a lot for a very quick fix.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •