Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34

Thread: Certificate missing

  1. #1
    Multiple User Kuki Dent's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Germany, Lower Saxony
    Posts
    215
    Version
    IrfanView 4.51
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    4

    Default Certificate missing

    Since yesterday my Firefox browser says the forum has an invalid certificate and denies to connect to the forum.
    I can write this post because Opera ist more polite and lets me ignore the warning.

    Could someone please care about this problem!?
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix

  2. #2
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,132
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    I emailed Steve about it at 19:06 on 1st October.

  3. #3
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,132
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    My email to Steve at <support@irfanview-forum.de> was returned as undeliverable.

    Do you have any other address for Steve?

  4. #4
    Multiple User Kuki Dent's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Germany, Lower Saxony
    Posts
    215
    Version
    IrfanView 4.51
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    4

    Default

    I don't know Steve or any of his mail adresses.
    But the forum works again, I write this comment using Firefox.
    There are still wonders in the world...
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix

  5. #5
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,132
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    It's only working in Firefox for me because I bypassed the security warning. I still cannot access the forum in Vivaldi, which is my default browser.

  6. #6
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,132
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    I tried with Opera 53, which is also based on Chrome, like Vivaldi.

    Click image for larger version. 

Name:	Opera 53 Message.png 
Views:	94 
Size:	10.6 KB 
ID:	5396

  7. #7
    Multiple User Kuki Dent's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Germany, Lower Saxony
    Posts
    215
    Version
    IrfanView 4.51
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    4

    Default

    Hmm, the problem with the certificates becomes mysterious.
    The same here. I can acces the forum with Firefox (56.0.2), but not with Pale Moon, which is a Firefox clone
    and up to date, an also not with Opera, which is up to date too.
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix

  8. #8
    IV Newbie
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Canada
    Posts
    3
    Version
    IrfanView 4.51
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    6

    Default

    Still cannot access the forum with Firefox Quantum 62.0.3 on Windows 10. Cannot bypass the warning.
    See attached screen shot. Presently using Windows Edge to post. It allows bypassing the warning.
    Click image for larger version. 

Name:	irfanviewforum.JPG 
Views:	71 
Size:	65.9 KB 
ID:	5398
    Last edited by KarlK; 10.10.2018 at 08:13 PM. Reason: added browser

  9. #9
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,132
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    I can access the forum with Firefox 62.0.3. Did you click on Advanced?

  10. #10
    IV Newbie
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Canada
    Posts
    3
    Version
    IrfanView 4.51
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    6

    Default

    Yes. The screenshot shows the error after clicking advanced. It also says it can not be bypassed.
    I have tried lower versions of Firefox on other computers in the house and they give the option to add an exception after selecting the advanced button.

    UPDATE

    I cleared the HSTS cache in my Firefox browser using method 1 in the following link. When I then went to the site, I was allowed to add an exception. I hope this helps anyone else having issues.
    https://campus.barracuda.com/product...s-for-firefox/
    Last edited by KarlK; 10.10.2018 at 10:49 PM. Reason: added method to repair issue

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •