Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Thread: Thumbnails: Not all thumbnails are shown!

  1. #11

    Default

    Olympus-RAW-Files (.orf)
    No, there are not any further video files!

    Regards
    testit

  2. #12
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,111
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    I have only one *.orf file, but 50 copies create thumbs in no time.

  3. #13

    Default

    I mentioned the numbers producing problems above: I am not talking about ridiculous 50 copies but of more than 1500 in a windows folder.

    Since the problem can be reproduced on different computers it is obvious probably a bug.

    So the only workaround is to set dimension of thumbnails to 500x500 in my system environment although I would prefer 800x800.

    Regards
    testit

  4. #14
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,111
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    Quote Originally Posted by testit View Post
    Since the problem can be reproduced on different computers it is obvious probably a bug.
    Then send a bug report to Irfan Skiljan and see if he can reproduce it. See Help, About IrfanView for his address.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •