Results 1 to 3 of 3

Thread: why don't I see the "prefix" to add "Solved" to title, when editing?

  1. #1
    IV Beginner
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    29
    OS
    64-bit Win Vista Home Premium SP2
    CPU Cores
    4

    Default why don't I see the "prefix" to add "Solved" to title, when editing?

    Like others, I don't see the Prefix drop box when I EDIT a post, to show "Solved" in title. I see the prefix when creating a post - not when try to edit one.

  2. #2
    Moderator Enterprise User Bhikkhu Pesala's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    East London
    Posts
    6,282
    OS
    64-bit Win 10
    CPU Cores
    1

    Default

    I am not sure what you should see, because as a moderator I see something different.

    Steve, the forum Admin, may be able to explain.

  3. #3
    IV Beginner
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    29
    OS
    64-bit Win Vista Home Premium SP2
    CPU Cores
    4

    Default

    It says "Moved" by this post's title, but wasn't, AFAICT. I don't see a sub forum for issues about the website / forum, so don't know where else to post questions like this.

    There's a forum "Wishes & Questions," w/ description of "Post your wishes and questions about scripts for IrfanView." If questions about forum software or forum issues go there, need to revise description.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •